HOLIDAY BOUTIQUE

Adresa: Str Luncsoara, Nr 5, Bloc 75, Ap 2, Parter, Sector 2
Nr. Reg. Com.: J40/1437/07.02.2014
CUI: 32762129

Licenta de turism: 1461/13.03.2019
Polita de asigurare: IF-i Nr. 3710, valabil pana la 11.02.2024
Brevet Turism: 24120/16.04.2014
Manager Turism: Lazarescu Alexandra Claudia

Banca: Banca

Tel.: 0742.05.15.35
Tel. mobil: 0749.05.15.35
E-mail: office@holidayboutique.ro

Despre noi

Agentia de turism ORGANIZATOARE Holiday Boutique vine in intampinarea turistilor cu vacante si calatorii inedite, unde calitatea serviciilor de turism oferite ne este calauza din anul 2014. Ne-am lansat in urma cu 10 ani, ca agentie de turism TOUROPERATOARE si avem pachete turistice proprii, de care suntem direct raspunzatori. In felul acesta reusim sa mentinem calitatea serviciilor oferite turistilor si clientilor corporate. 

Oferim circuite cu autocarul sau cu avionul, city break cu ghid, tururi private, excursii de o zi in Romania si Bulgaria, Litoral Romania, minivacante in Romania si Bulgaria, excursii de o zi cu avionul, precum si sejururi in tara si strainatate. 

Vacanta este cea mai frumoasa perioada din cursul anului. Holiday Boutique are grija de vacanta ta si te trimite doar in destinatii si hoteluri testate. 

Holiday Boutique ofera si servicii corporate: team building, conferinta, intalnire sau petrecere tematica!

De ce un produs Holiday Boutique?

 • Destinatiile operate sunt „testate” si venim mereu cu imbunatatiri, in functie de noutatile destinatiei
 • Ghizi specializati pe circuitul propus
 • Ghizi locali vorbitori de limba romana (in cazul in care ghidul local este vorbitor de limba engleza, ghidul insotitor va efectua traducerea in timp real)
 • In fiecare destinatie agentiile locale sunt cele care ne sustin activitatea si intregesc calitatea serviciilor noastre
 • Circuitele cu autocarul sunt concepute pentru a nu obosi turistii, vizite lejere si timp liber pentru a savura destinatiile
 • Autocarele sunt moderne si confortabile, iar soferii profesionisti cunosc foarte bine destinatiile

 

Circuitele culturale Holiday Boutique „se intampla” atunci cand in destinatia aleasa are loc un eveniment, cum ar fi:

 • Olanda Avion in perioada de inflorire a lalelelor si perioada in care cea mai mare gradina de flori din lume – Keukenhof – este deschisa. 
 • Fiorduri Norvegia Avion, Stockholm Avion si programele din zona Tarilor Nordice in perioada noptilor albe – cea mai cautata perioada: Iunie si Iulie.
 • CITY BREAK CU GHID si TURURI PRIVATE: Roma, Londra, Paris, Milano, Dublin, Provence, Coasta de Azur, Barcelona, Viena, Malmo-Copenhaga, Helsinki-Tallin, Edinburgh-Glasgow, Matera-Alberobello – programe turistice inedite!
 • Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda Avion – cele mai fascinante castele din Europa 
 • Targuri de Craciun si Circuite Revelion 

Ne ocupam cu activitati minunate, pe care le trecem in revista mai jos, intrucat va asteptam cu drag sa calatorim impreuna!

1. CIRCUITE TEMATICE cu avionul si cu autocarul in peste 30 de tari: Italia, Spania, Portugalia, Franta, Germania, Austria, Belgia, Olanda, Luxemburg, Anglia, Scotia, Irlanda, Tara Galilor, Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Estonia, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia, Croatia, Serbia, Muntenegru, Bosnia si Hertegovina, Macedonia, Albania, Bulgaria, Turcia, Malta, Israel, Emiratele Arabe Unite, Iordania, Maroc. 

 

2. CITY BREAK CU GHID si TURURI PRIVATE in peste 20 de destinatii: Malmo-Copenhaga, Helsinki-Tallin, Dublin, Roma, Paris, Londra, Edinburgh-Glasgow, Venezia-Verona-Padova, Italia de Nord si Lacurile, Barcelona, Viena, Matera-Alberobello, Provence-Coasta de Azur, Valea Loirei, Imprejurimile Londrei.

 

3. Excursii de O ZI IN BUCURESTI – Serial in editii anuale si Episoade BUCURESTI! MERITA SA-L IUBESTI! organizate in cel mai mic detaliu

 

4. Excursii de O ZI CU AVIONUL in cateva destinatii din Europa: Lacul Como, Milano, Bergamo, Roma, Glasgow, Londra.

 

5. Excursii de O ZI IN ROMANIA si IN BULGARIA: Delta Dunarii, Litoral, Manastiri de langa Bucuresti, Conace, Transalpina, Transfagarasan, Simfonia Lalelelor, Castele, Cetati, Echitatie, Degustari de vinuri, Orase, Case memoriale, Catedrale si Manastiri, Festivalul Narciselor, Festivalul Lavandei. 

 

6. CIRCUITE IN ROMANIA si EXCURSII DE WEEKEND in destinatii simbol: Maramures, Bucovina, Transilvania, Delta Dunarii, Oltenia, Transalpina-Transfagarasan, Iasi. 

7. EVENIMENTE CORPORATE – team buildinguri, petreceri de Craciun, evenimente aniversare pentru companii.

 

8. EVENIMENTE SCOLARE: Excursii, tabere culturale, evenimente organizate pentru grupuri de elevi si profesori.

 

 9. SEJURURI IN TARA SI STRAINATATE: Turcia, Grecia, Bulgaria, Tunisia, Dubai, Egipt, Croatia, Spania, Tenerife

 

 

Nu uitati mesajul cu care se incheie fiecare excursie HOLIDAY BOUTIQUE: “CALATORITI SI VEDETI LUMEA! ESTE SINGURA INVESTITIE PE CARE O FACETI IN VIATA, RESTUL TOATE SUNT CHELTUIELI.”

 

VA MULTUMIM CA NE SUNTETI PRIETENI SI TURISTI, VA MULTUMIM PENTRU FIECARE CALATORIE CHIC PE CARE O ALEGETI DE LA HOLIDAY BOUTIQUE!

 

Licenta de Turism
Brevet de Turism
Certificat de inregistrare
Polita de asigurare